Now showing items 1-3 of 3

    • Evaluación de la tecnología de infrarrojo Cercano en la detección de adulterantes en la miel 

      Garayoa Pisano, Ivan (2020)   Trabajo Fin de Máster/Master Amaierako Lana  OpenAccess
      La industria agroalimentaria en general y el sector de producción de la miel en particular se enfrenta constantemente al gran reto de ofrecer productos de calidad y seguros para el consumidor. El presente trabajo evalúa ...
    • Hyperspectral imaging to assess the presence of powdery mildew (Erysiphe necator) in cv. Carignan Noir grapevine bunches 

      Pérez Roncal, Claudia Upna; López Maestresalas, Ainara Upna; López Molina, Carlos Upna; Jarén Ceballos, Carmen Upna; Urrestarazu Vidart, Jorge Upna; Santesteban García, Gonzaga Upna; Arazuri Garín, Silvia Upna (MDPI, 2020)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Powdery mildew is a worldwide major fungal disease for grapevine, which adversely affects both crop yield and produce quality. Disease identification is based on visible signs of a pathogen once the plant has already been ...
    • A review of the application of near-infrared spectroscopy for the analysis of potatoes 

      López Maestresalas, Ainara Upna; Arazuri Garín, Silvia Upna; García Ruiz, Ignacio Upna; Mangado Ederra, Jesús Upna; Jarén Ceballos, Carmen Upna (American Chemical Society, 2013)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Potato (Solanum tuberosum L.) is one of the most important crops in the world being considered as a staple food in many developing countries. The potato industry like other vegetable and fruit industries is subject to the ...