• Nutritional value of protein from vegetative mycelia of edible mushroom Pleurotus ostreatus 

      Parada Albarracín, Julián Andrés Upna Orcid; Urdaneta, Elena; Marzo Pérez, Florencio Upna Orcid; Ramírez Nasto, Lucía Upna Orcid; Pisabarro de Lucas, Gerardo Upna Orcid (Universidad Pública de Navarra / Nafarroako Unibertsitate Publikoa, 2006)   Contribución a congreso / Biltzarrerako ekarpena  OpenAccess
      The present work was designed to study the effects of supplementation a control diet with P. ostreatus mycelium for evaluation a nutritional value of mycoprotein and possible cholesterol lowering.

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
      Logo MinisterioLogo Fecyt