Now showing items 1-2 of 2

    • Drought stress causes a reduction in the biosynthesis of ascorbic acid in soybean plants 

      Seminario Huárriz, Amaia Upna; Song, Li; Zulet González, Amaia Upna; Nguyen, Henry T.; González García, Esther Upna; Larrainzar Rodríguez, Estíbaliz Upna (Frontiers Media, 2017)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Drought provokes a number of physiological changes in plants including oxidative damage. Ascorbic acid (AsA), also known as vitamin C, is one of the most abundant water-soluble antioxidant compound present in plant tissues. ...
    • Nutritional value of raw and extruded chickpeas (Cicer arietinum L.) for growing chickens 

      Brenes, A.; Viveros, A.; Centeno, C.; Arija, I.; Marzo Pérez, Florencio Upna (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA), 2008)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Se realizó un experimento con el objeto de estudiar el efecto de la inclusión de distintas concentraciones (0, 100, 200 y 300 g kg-1) de garbanzo crudo y extrusionado sobre los parámetros productivos, el peso y la longitud ...