• Influence of acid adaptation on the probability of germination of Clostridium sporogenes spores against pH, NaCl and time 

      Valero, Antonio; Olagüe Ramos, Elena; Medina Pradas, Eduardo; Garrido Fernández, Antonio; Romero Gil, Veronica; Cantalejo Díez, María Jesús Upna Orcid; García Gimeno, Rosa María; Pérez Rodríguez, Fernando; Posada Izquierdo, Guiomar Denisse; Arroyo López, Francisco Noé (MDPI, 2020)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      The Clostridium sp. is a large group of spore-forming, facultative or strictly anaerobic, Gram-positive bacteria that can produce food poisoning. The table olive industry is demanding alternative formulations to respond ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
      Logo MinisterioLogo Fecyt