Effect of preservative agents on the respiration rate of minimally processed potato (Solanum tuberosum cv. Monalisa)
Date
2008
Director
Publisher
Institute of Food Technologists
Acceso cerrado / Sarbide itxia
Artículo / Artikulua
Project identifier
Impacto
No disponible en Scopus
Abstract
Description
Alojado según Res. CNEAI 5/12/23 (ANECA)
Keywords
Department
Agronomía, Biotecnología y Alimentación / Agronomia, Bioteknologia eta Elikadura / Institute on Innovation and Sustainable Development in Food Chain - ISFOOD
Faculty/School
Degree
Doctorate program
item.page.cita
Petri, E., Arroqui, C., Angós, I., Vírseda, P. (2008) Effect of preservative agents on the respiration rate of minimally processed potato (Solanum tuberosum cv. Monalisa). Journal of Food Science, 73(3), 122-126. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2008.00696.x.
item.page.rights
Los documentos de Academica-e están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a no ser que se indique lo contrario.