Effect of preservative agents on the respiration rate of minimally processed potato (Solanum tuberosum cv. Monalisa)

Date

2008

Director

Publisher

Institute of Food Technologists
Acceso cerrado / Sarbide itxia
Artículo / Artikulua

Project identifier

Impacto
No disponible en Scopus

Abstract

Description

Alojado según Res. CNEAI 5/12/23 (ANECA)

Keywords

Department

Agronomía, Biotecnología y Alimentación / Agronomia, Bioteknologia eta Elikadura / Institute on Innovation and Sustainable Development in Food Chain - ISFOOD

Faculty/School

Degree

Doctorate program

item.page.cita

Petri, E., Arroqui, C., Angós, I., Vírseda, P. (2008) Effect of preservative agents on the respiration rate of minimally processed potato (Solanum tuberosum cv. Monalisa). Journal of Food Science, 73(3), 122-126. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2008.00696.x.

item.page.rights

Los documentos de Academica-e están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a no ser que se indique lo contrario.