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    • Combined effects of ozone and freeze-drying on the shelf-life of Broiler chicken meat 

      Cantalejo Díez, María Jesús Upna Orcid; Zouaghi, Ferdaous Upna Orcid; Pérez Arnedo, María Irache Upna Orcid (Elsevier, 2016)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      The effects of ozone on the shelf-life extension of freeze-dried chicken meat fillets stored at 21 ± 1 C were investigated. The samples were exposed to gaseous ozone with three ozone concentrations of 0.4, 0.6 and 0.72 ...
    • Efecto de la maduración en la conservación de la carne de potro 

      Ruiz Darbonnens, Marta Upna; Beriain Apesteguía, María José Upna Orcid; Insausti Barrenetxea, Kizkitza Upna Orcid; Cantalejo Díez, María Jesús Upna Orcid; Sarriés Martínez, María Victoria Upna Orcid (Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario, 2018)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Para el desarrollo del presente estudio, se investigó el efecto de la maduración del músculo Longissimus dorsi (LD), por un lado como pieza entera y por otro lado tras el fileteado, sobre los parámetros de calidad de la ...
    • Influence of acid adaptation on the probability of germination of Clostridium sporogenes spores against pH, NaCl and time 

      Valero, Antonio; Olagüe Ramos, Elena; Medina Pradas, Eduardo; Garrido Fernández, Antonio; Romero Gil, Veronica; Cantalejo Díez, María Jesús Upna Orcid; García Gimeno, Rosa María; Pérez Rodríguez, Fernando; Posada Izquierdo, Guiomar Denisse; Arroyo López, Francisco Noé (MDPI, 2020)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      The Clostridium sp. is a large group of spore-forming, facultative or strictly anaerobic, Gram-positive bacteria that can produce food poisoning. The table olive industry is demanding alternative formulations to respond ...
    • Innovation models in the agri-food sector. An example of development of a new raw meat product 

      Zouaghi, Ferdaous Upna Orcid (2016)   Tesis doctoral / Doktoretza tesia  OpenAccess
      Las principales aportaciones de esta tesis en el campo de la innovación en las industrias alimentarias se resumen en cuatro puntos: El primer estudio muestra la importancia de la innovación en los sectores agroalimentarios ...
    • Modeling the growth of six Listeria monocytogenes strains in smoked salmon pâté 

      Bolívar, Araceli; Garrote Achou, Chajira Camila; Tarlak, Fatih; Cantalejo Díez, María Jesús Upna Orcid; Correia Peres Costa, Jean Carlos; Pérez Rodríguez, Fernando (MDPI, 2023)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      In this study, the growth of six L. monocytogenes strains isolated from different fish products was quantified and modeled in smoked salmon pâté at a temperature ranging from 2 to 20 °C. The experimental data obtained for ...
    • Study of modified atmosphere packaging on the quality of ozonated freeze-dried chicken meat 

      Zouaghi, Ferdaous Upna Orcid; Cantalejo Díez, María Jesús Upna Orcid (Elsevier, 2016)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      The objective of this study was to evaluate the effects of different modified atmosphere packaging (MAP) conditions on the physicochemical and sensory properties of ozonated freeze-dried chicken meat stored at 21 ± 1 °C ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
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