• Assessing the evolution of wheat grain traits during the last 166 years using archived samples 

      Mariem, S.B.; Gámez Guzmán, Angie Lorena Upna Orcid; Larraya Reta, Luis María Upna Orcid; Fuertes Mendizabal, Teresa; Cañameras, Nuria; Araus, José Luis; Aranjuelo Michelena, Iker Upna Orcid; McGrath, Steve P.; Hawkesford, Malcolm J.; González Murua, Carmen; Gaudeul, Myriam; Medina, Leopoldo; Paton, Alan; Cattivelli, Luigi; Fangmeier, Andreas; Bunce, James; Tausz-Posch, Sabine; Macdonald, Andy J. (Nature Research, 2020)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      The current study focuses on yield and nutritional quality changes of wheat grain over the last 166 years. It is based on wheat grain quality analyses carried out on samples collected between 1850 and 2016. Samples were ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
      Logo MinisterioLogo Fecyt