Listar por tema "Foal"
Mostrando ítems 1-4 de 4
-
Efecto de la maduración en la conservación de la carne de potro
Para el desarrollo del presente estudio, se investigó el efecto de la maduración del músculo Longissimus dorsi (LD), por un lado como pieza entera y por otro lado tras el fileteado, sobre los parámetros de calidad de la ... -
Muscle and subcutaneous fatty acid composition and the evaluation of ageing time on meat quality parameters of hispano-breton horse breed
A full-randomized block design was used for the study of the FA composition and meat quality parameters, considering ageing time as a split-plot factor. Chemical and fatty acid composition of steaks (longissimus thoracis ... -
Prediction of foal individual primal cuts yield using video image analysis
The aim of this work was to use video image analysis (VIA) technology to predict the individual primal cuts of the equine carcass. For this study, a total of 42 foal carcasses were dissected into eight primal cuts (shoulder, ... -
Proyecto técnico de nueva explotación de equino de carne en Buñuel (Navarra)
Proyecto técnico de construcción de una nueva explotación intensiva de ganado equino con una capacidad para 2500 animales en la localidad navarra de Buñuel. La actividad de la explotación consistirá en el engorde de potros ...