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    • Conservación de concentrados proteícos lácteos mediante atomización y liofilización. 

      Tres Insausti, Andrea (2018)   Trabajo Fin de Grado/Gradu Amaierako Lana
      Los concentrados proteicos lácteos (CPL), debido a las propiedades funcionales de las proteínas y a su valor general, se comercializan ampliamente y están muy presentes en la industria alimentaria (nutrición infantil, ...
    • Development of a new functional food from freeze-dried broccoli stalks 

      Leu-Zürcher, Sara (2015)   Trabajo Fin de Máster/Master Amaierako Lana  OpenAccess
      Several studies showed that the consumption of broccoli can prevent some diseases and cancer, as broccoli contains important amounts of health-promoting substances like polyphenols, vitamin C and glucosinolates. Just the ...
    • Efecto de la tecnología barrera sobre la calidad del salmón 

      Bustingorri Murillo, Sergio (2019)   Trabajo Fin de Grado/Gradu Amaierako Lana
      El objetivo de este trabajo fue determinar las mejores condiciones de ozonización para así poder combinar este tratamiento con una liofilización que ya se encontraba optimizada de un trabajo ...
    • Study of modified atmosphere packaging on the quality of ozonated freeze-dried chicken meat 

      Zouaghi, Ferdaous Upna Orcid; Cantalejo Díez, María Jesús Upna Orcid (Elsevier, 2016)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      The objective of this study was to evaluate the effects of different modified atmosphere packaging (MAP) conditions on the physicochemical and sensory properties of ozonated freeze-dried chicken meat stored at 21 ± 1 °C ...