Now showing items 1-2 of 2

    • Mechanical properties analysis of an Al-Mg alloy connecting rod with submicrometric structure 

      León Iriarte, Javier Upna; Salcedo Pérez, Daniel Upna; Murillo Crespo, Óscar; Luis Pérez, Carmelo Upna; Fuertes Bonel, Juan Pablo Upna; Puertas Arbizu, Ignacio Upna; Luri Irigoyen, Rodrigo Upna (MDPI, 2015)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Over these last few years, there has been a growing interest in developing mechanical components from submicrometric materials due to the significant improvement that these materials present compared to their original ...
    • Utilización de concentrados proteicos caseínicos en la elaboración de yogures 

      Gil Solís, Alba (2020)   Trabajo Fin de Grado/Gradu Amaierako Lana
      El yogur consiste en un producto de leche coagulada obtenido por fermentación láctica mediante la acción de Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus y Streptococcus thermophilus. Actualmente, el yogur bajo en grasa ...