• Combined effects of ozone and freeze-drying on the shelf-life of Broiler chicken meat 

      Cantalejo Díez, María Jesús Upna Orcid; Zouaghi, Ferdaous Upna Orcid; Pérez Arnedo, María Irache Upna Orcid (Elsevier, 2016)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      The effects of ozone on the shelf-life extension of freeze-dried chicken meat fillets stored at 21 ± 1 C were investigated. The samples were exposed to gaseous ozone with three ozone concentrations of 0.4, 0.6 and 0.72 ...
    • Innovation models in the agri-food sector. An example of development of a new raw meat product 

      Zouaghi, Ferdaous Upna Orcid (2016)   Tesis doctoral / Doktoretza tesia  OpenAccess
      Las principales aportaciones de esta tesis en el campo de la innovación en las industrias alimentarias se resumen en cuatro puntos: El primer estudio muestra la importancia de la innovación en los sectores agroalimentarios ...
    • Methodology for design of suitable dishes for dysphagic people 

      Merino Antón, Gorka Upna Orcid; Gómez Bastida, Inmaculada Upna; Marín Arroyo, Remedios Upna Orcid; Beriain Apesteguía, María José Upna Orcid; Ibáñez Moya, Francisco C. Upna Orcid (ElsevierEuropean Federation of Food Science and Technology, 2020)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      A methodology to adapt dishes for cerebral palsy (CP) dysphagic people was developed. Five conventional dishes were cooked, blended and texturized with mixtures of thickeners and gelling agents based on xanthan gum. The ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
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