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Mostrando ítems 1-10 de 11
Development of active edible coatings to improve the microbiological quality and safety of fish and seafood products
(2015)
Tesis doctoral / Doktoretza tesia,
Las películas y recubrimientos comestibles (PRCs) obtenidos a partir de polisacáridos, proteínas y lípidos se han convertido en una tecnología innovadora y prometedora con el objetivo de mejorar la calidad y seguridad ...
Empleo de aceites esenciales como agentes antigerminantes en patata y su influencia sobre la calidad final
(2012)
Tesis doctoral / Doktoretza tesia,
La patata es uno de los principales alimentos en el mundo y ocupa el cuarto lugar en importancia después del arroz, el trigo y el maíz. Tiene un gran valor como alimento básico a nivel mundial y por ello la FAO, a petición ...
Andean blackberries (Rubus glaucus Benth) quality as affected by harvest maturity and storage conditions
(Elsevier, 2017)
Artículo / Artikulua,
Maturity stage at harvest and storage conditions are critical factors determining fruit postharvest quality.
Physicochemical (fruit size, mass loss, color, firmness, pH, total soluble solids, titratable acidity), ...
Color, phenolics, and antioxidant activity of blackberry (Rubus glaucus Benth.), blueberry (Vaccinium floribundum Kunth.), and apple wines from Ecuador
(Wiley, 2013)
Artículo / Artikulua,
Seventy wines were produced in Ecuador under different processing conditions with local fruits: Andean blackberries (Rubus glaucus Benth.) and blueberries (Vaccinium floribundum Kunth.) and Golden Reinette apples. Wines ...
Effect of fermentation and roasting on the phenolic concentration and antioxidant activity of cocoa from Nicaragua
(Wiley, 2014)
Artículo / Artikulua,
The aim of this work was to quantify the changes in the total phenolic content (TPC), antioxidant activity (AA) and color hue (CH) of cocoa (Theobroma cacao) beans of group Trinitario from Nicaragua after fermentation and ...
Grape seed extract: additive and functional ingredient
(Teknoscienze, 2013)
Artículo / Artikulua,
Estudio de estrategias para la conservación de patatas (cv. Monalisa) mínimamente procesadas
(2014)
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis,
La utilización de sulfitos en hortalizas y frutas de consumo directo fue restringida
por la FDA, ya que podían causar problemas en la salud. En la actualidad, en
patatas mínimamente procesadas están permitidos los sulfitos ...
Innovation models in the agri-food sector. An example of development of a new raw meat product
(2016)
Tesis doctoral / Doktoretza tesia,
Las principales aportaciones de esta tesis en el campo de la innovación en las industrias alimentarias se resumen en cuatro puntos: El primer estudio muestra la importancia de la innovación en los sectores agroalimentarios ...
Effect of antimicrobial edible coatings and modified atmosphere packaging on the microbiological quality of cold stored hake (Merluccius merluccius) fillets
(Hindawi / Wiley, 2018)
info:eu-repo/semantics/article,
The effect of whey protein isolate (WPI) coatings incorporated with essential oils (EOs) and combined with modified atmosphere
packaging (MAP) on the microbiological quality of fresh hake fillets was evaluated. Fresh hake ...
Study of modified atmosphere packaging on the quality of ozonated freeze-dried chicken meat
(Elsevier, 2016)
info:eu-repo/semantics/article,
The objective of this study was to evaluate the effects of different modified atmosphere packaging (MAP) conditions on the physicochemical and sensory properties of ozonated freeze-dried chicken meat stored at 21 ± 1 °C ...