• Tenderness of PGI "Ternera de Navarra" beef samples determined by FTIR-MIR spectroscopy 

      Beriain Apesteguía, María José Upna Orcid; Lozano Saiz, María; Echeverría Morrás, Jesús Upna Orcid; Murillo Arbizu, María Teresa Upna Orcid; Insausti Barrenetxea, Kizkitza Upna Orcid; Beruete Díaz, Miguel Upna Orcid (MDPI, 2022)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Understanding meat quality attribute changes during ageing by using non-destructive techniques is an emergent pursuit in the agroindustry research field. Using beef certified samples from the protected geographical indication ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
      Logo MinisterioLogo Fecyt