• Mid-infrared spectroscopy (MIR) for simultaneous determination of fat and protein content in meat of several animal species 

      Lozano Saiz, María; Rodríguez Ulibarri, Pablo Upna Orcid; Echeverría Morrás, Jesús Upna Orcid; Beruete Díaz, Miguel Upna Orcid; Sorolla Ayza, Mario Upna; Beriain Apesteguía, María José Upna Orcid (Springer, 2017)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      The aim of this research was to study the application of MIR spectroscopy as an alternative to conventional methods to determine fat and protein content. Samples of the main species used to produce meat products were ...
    • Tenderness of PGI "Ternera de Navarra" beef samples determined by FTIR-MIR spectroscopy 

      Beriain Apesteguía, María José Upna Orcid; Lozano Saiz, María; Echeverría Morrás, Jesús Upna Orcid; Murillo Arbizu, María Teresa Upna Orcid; Insausti Barrenetxea, Kizkitza Upna Orcid; Beruete Díaz, Miguel Upna Orcid (MDPI, 2022)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Understanding meat quality attribute changes during ageing by using non-destructive techniques is an emergent pursuit in the agroindustry research field. Using beef certified samples from the protected geographical indication ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
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