Now showing items 1-2 of 2

    • Application of MIR spectroscopy to the evaluation of chemical composition and quality parameters of foal meat: a preliminary study 

      Ruiz Darbonnens, Marta Upna; Beriain Apesteguía, María José Upna Orcid; Beruete Díaz, Miguel Upna Orcid; Insausti Barrenetxea, Kizkitza Upna Orcid; Lorenzo, J. M.; Sarriés Martínez, María Victoria Upna Orcid (MDPI, 2020)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      The aim of this work was to study the potential of mid-infrared spectroscopy to evaluate the chemical composition and quality parameters of foal meat according to differences based on slaughter ages and finishing diets. ...
    • Effect of fortification with eggshell powder on injera quality 

      Fekadu, Tigist; Cassano, Angela; Angós, Ignacio Upna Orcid; Maté Caballero, Juan Ignacio Upna Orcid (Elsevier, 2022)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      In Ethiopia there is a severe calcium nutrient deficiency problem. Cereals are appropriate vehicles for food fortification along with eggshell powder (EP), a waste product, which contains a high amount of Ca. The objective ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
      Logo MinisterioLogo Fecyt