• Classification of beef longissimus thoracis muscle tenderness using hyperspectral imaging and chemometrics 

      León Ecay, Sara; López Maestresalas, Ainara Upna Orcid; Murillo Arbizu, María Teresa Upna Orcid; Beriain Apesteguía, María José Upna Orcid; Mendizábal Aizpuru, José Antonio Upna Orcid; Arazuri Garín, Silvia Upna Orcid; Jarén Ceballos, Carmen Upna Orcid; Bass, Phillip D.; Colle, Michael J.; García, David; Romano Moreno, Miguel; Insausti Barrenetxea, Kizkitza Upna Orcid (MDPI, 2022)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Nowadays, the meat industry requires non-destructive, sustainable, and rapid methods that can provide objective and accurate quality assessment with little human intervention. Therefore, the present research aimed to ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
      Logo MinisterioLogo Fecyt