• Assessment of flesh browning diversity in apple germplasm collections phenotyped by image analysis 

      Miranda Jiménez, Carlos Upna Orcid; Irisarri, P.; Arellano Zapatero, Julia; Bielsa, F. J.; Valencia Leoz, Ana Upna; Urrestarazu Vidart, Jorge; Pina, Ana; Santesteban García, Gonzaga Upna Orcid; Castel, L.; Errea, Pilar (ISHS, 2023)   Contribución a congreso / Biltzarrerako ekarpena  OpenAccess
      Enzymatic flesh browning (EB) is one of the major problems affecting the quality and limiting the shelf life of minimally processed fruit. Traditionally, EB has been measured objectively using colourimeters. However, ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
      Logo MinisterioLogo Fecyt