Estadísticas
Número total de visitas
Visualizaciones | |
---|---|
Physicochemical and sensory properties of sous vide meat and meat analog products marinated and cooked at different temperature-time combinations | 416 |
Visitas al mes
octubre 2023 | noviembre 2023 | diciembre 2023 | enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | abril 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Physicochemical and sensory properties of sous vide meat and meat analog products marinated and cooked at different temperature-time combinations | 4 | 2 | 2 | 0 | 1 | 4 | 6 |
Visitas al fichero
Visualizaciones | |
---|---|
2019100187_Gomez_PsychochemicalSensory.pdf | 361 |
Países con más visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 251 |
Corea del Sur | 34 |
China | 20 |
Canadá | 10 |
Alemania | 8 |
España | 8 |
India | 6 |
Malasia | 6 |
Suecia | 5 |
Ucrania | 5 |
Ciudades con más visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 55 |
Fairfield | 41 |
Wilmington | 25 |
Houston | 22 |
Oakland | 22 |
Cambridge | 18 |
Ann Arbor | 9 |
Ottawa | 9 |
San Diego | 9 |
Norwalk | 8 |