• A fermented food product containing lactic acid bacteria protects ZDF rats from the development of type 2 diabetes 

      Cabello Olmo, Miriam Upna Orcid; Oneca, María Upna; Torre Hernández, Paloma Upna Orcid; Sainz, Neira; Moreno Aliaga, María J.; Guruceaga, Elizabeth; Díaz, Jesús Vicente; Encío Martínez, Ignacio Upna Orcid; Barajas Vélez, Miguel Ángel Upna Orcid; Araña Ciordia, Miriam Upna Orcid (MDPI, 2019)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Type 2 diabetes (T2D) is a complex metabolic disease, which involves a maintained hyperglycemia due to the development of an insulin resistance process. Among multiple risk factors, host intestinal microbiota has received ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
      Logo MinisterioLogo Fecyt