• Evaluation of near-infrared hyperspectral imaging for the assessment of potato processing aptitude 

      López Maestresalas, Ainara Upna Orcid; López Molina, Carlos Upna Orcid; Oliva Lobo, Gil Alfonso; Jarén Ceballos, Carmen Upna Orcid; Ruiz de Galarreta, José Ignacio Upna; Peraza Alemán, Carlos Miguel; Arazuri Garín, Silvia Upna Orcid (Frontiers Media, 2022)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      The potato (Solanum tuberosum L.) is the world's fifth most important staple food with high socioeconomic relevance. Several potato cultivars obtained by selection and crossbreeding are currently on the market. This diversity ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
      Logo MinisterioLogo Fecyt