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Quantitative evaluation of yeasts and lactic and pomace and stalk of red and white grapes. Characterization of adventitious yeasts in white and red grape pomace and stalk

dc.contributor.advisorTFEMaté Caballero, Juan
dc.contributor.affiliationEscuela Técnica Superior de Ingenieros Agrónomoses_ES
dc.contributor.affiliationNekazaritza Ingeniarien Goi Mailako Eskola Teknikoaeu
dc.contributor.authorSerrano Royo, José Ignacio
dc.contributor.departmentTecnología de Alimentoses_ES
dc.contributor.departmentElikagaien Teknologiaeu
dc.date.accessioned2010-12-10T11:10:15Z
dc.date.available2010-12-10T11:10:15Z
dc.date.issued2007
dc.format.mimetypeapplication/pdfen
dc.identifier.other232-17es_ES
dc.identifier.urihttps://academica-e.unavarra.es/handle/2454/47
dc.language.isoengen
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.titleQuantitative evaluation of yeasts and lactic and pomace and stalk of red and white grapes. Characterization of adventitious yeasts in white and red grape pomace and stalken
dc.title.alternativeEvaluación cuantitativa de levaduras y bacterias acéticas y lácticas en brisas y raspón de uvas blancas y tintas. Caracterización de las levaduras adventicias en las brisas y el raspónes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis
dspace.entity.typePublication

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