Publication:
Selecting odorant compounds to enhance sweet flavor perception by gas chromatography/olfactometry-associated taste (GC/O-AT)

Date

2018

Authors

Beno, Noelle
Guichard, Elisabeth
Thomas-Gaudin, Thierry

Director

Publisher

Elsevier
Acceso cerrado / Sarbide itxia
Artículo / Artikulua

Project identifier

Métricas Alternativas

Abstract

Description

Alojado según Res. CNEAI 5/12/23 (ANECA)

Keywords

Department

Agronomía, Biotecnología y Alimentación / Agronomia, Bioteknologia eta Elikadura

Faculty/School

Degree

Doctorate program

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Barba, C., Beno, N., Guichard, E., & Thomas-Danguin, T. (2018). Selecting odorant compounds to enhance sweet flavor perception by gas chromatography/olfactometry-associated taste (Gc/o-at). Food Chemistry, 257, 172-181. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.02.152

item.page.rights

Alojado según Res. CNEAI 5/12/23 (ANECA)

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