Publication: Selecting odorant compounds to enhance sweet flavor perception by gas chromatography/olfactometry-associated taste (GC/O-AT)
Date
2018
Authors
Director
Publisher
Elsevier
Acceso cerrado / Sarbide itxia
Artículo / Artikulua
Project identifier
Métricas Alternativas
Abstract
Description
Alojado según Res. CNEAI 5/12/23 (ANECA)
Keywords
Department
Agronomía, Biotecnología y Alimentación / Agronomia, Bioteknologia eta Elikadura
Faculty/School
Degree
Doctorate program
item.page.cita
Barba, C., Beno, N., Guichard, E., & Thomas-Danguin, T. (2018). Selecting odorant compounds to enhance sweet flavor perception by gas chromatography/olfactometry-associated taste (Gc/o-at). Food Chemistry, 257, 172-181. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.02.152
item.page.rights
Alojado según Res. CNEAI 5/12/23 (ANECA)
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