• Effect of linseed supplementation and slaughter age on meat quality of grazing cross-bred Galician x Burguete foals 

      Domínguez, Rubén; Pateiro, Mirian; Crecente, Santiago; Ruiz Darbonnens, Marta; Sarriés Martínez, María Victoria Upna Orcid; Lorenzo, José M. (Wiley, 2018)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      BACKGROUND: The aim of this study was to assess the effect of finishing diet (control concentrate vs. linseed concentrate) andslaughter age (13 vs. 26 months) on meat and nutritional quality of foal meat. For this study, ...
    • Effect of slaughter age and finishing diet on sensory evaluation and consumers’ preference of foal meat 

      Ruiz Darbonnens, Marta Upna; Insausti Barrenetxea, Kizkitza Upna Orcid; Beriain Apesteguía, María José Upna Orcid; Crecente, Santiago; Lorenzo, José M.; Sarriés Martínez, María Victoria Upna Orcid (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA), 2019)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Aim of study: This study focused on the sensory evaluation and consumer preferences of foal meat depending on the animal slaughter age (13 and 26 months) and finishing diet (standard and linseed concentrate). Area of study: ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
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