• Dairy product consumption and changes in cognitive performance: two-year analysis of the PREDIMED-Plus Cohort 

      Ni, Jiaqi; Nishi, Stephanie K.; Babio, Nancy; Martínez González, Miguel Ángel; Corella, Dolores; Castañer, Olga; Martínez, Jose Alfredo; Alonso-Gómez, Ángel M.; Gómez-Gracia, Enrique; Vioque, Jesús; Romaguera, Dora; López-Miranda, José; Estruch, Ramón; Tinahones, Francisco J.; Lapetra, José; Serra-Majem, Lluis; Bueno Cavanillas, Aurora; Tur, Josep A.; Martín-Sánchez, Vicente; Pintó, Xavier; Gaforio, José J.; Barabash Bustelo, Ana; Vidal, Josep; Vázquez, Clotilde; Daimiel, Lidia; Ros, Emilio; Toledo, Estefanía; Coltell, Oscar; Gómez-Martínez, Carlos; Zomeño, María Dolores; Donat Vargas, Carolina; Goicolea-Güemez, Leire; Bouzas, Cristina; García de la Hera, Manuela; Chaplin, Alice; García-Rios, Antonio; Casas, Rosa; Cornejo-Pareja, Isabel; Santos-Lozano, José Manuel; Rognoni, Teresa; Saiz, Carmen; Paz-Graniel, Indira; Malcampo, Mireia; Sánchez Villegas, María Almudena; Salaverria-Lete, Itziar; García-Arellano, Ana; Schröder, Helmut; Salas-Salvadó, Jordi (Wiley, 2022)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Scope: Dairy consumption has been suggested to impact cognition; however, evidence is limited and inconsistent. This study aims to longitudinally assess the association between dairy consumption with cognitive changes in ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
      Logo MinisterioLogo Fecyt