• Grape seed extract: additive and functional ingredient 

      Davidov Pardo, Gabriel; Arozarena Martinicorena, Íñigo Upna Orcid; Marín Arroyo, Remedios Upna Orcid (Teknoscienze, 2013)   Artículo / Artikulua
    • Revalorisation of broccoli crop surpluses and field residues: novel ingredients for food industry uses 

      Villaño Valencia, Débora; Fernández Pan, Idoya Upna Orcid; Arozarena Martinicorena, Íñigo Upna Orcid; Ibáñez Moya, Francisco C. Upna Orcid; Virseda Chamorro, Paloma Upna Orcid; Beriain Apesteguía, María José Upna Orcid (Springer, 2023)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Research on the management of broccoli crop residues and surpluses is critical for improving agricultural practices, optimizing food industrial manufacture, and contributing to better human nutrition. The objective of this ...
    • Stabilization and valorization of tomato byproduct: a case study for the bakery industry 

      Fernández Pan, Idoya Upna Orcid; Ibáñez Moya, Francisco C. Upna Orcid; Virseda Chamorro, Paloma Upna Orcid; Arozarena Martinicorena, Íñigo Upna Orcid; Beriain Apesteguía, María José Upna Orcid (Wiley, 2023)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      Worldwide, tomato production is estimated at 180 million tons per year, which generates a byproduct with highly variable characteristics and volumes. According to the principles of the circular economy, a semi-industrial ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
      Logo MinisterioLogo Fecyt