• Volatile compounds, odour and flavour attributes of lamb meat from the navarra breed as affected by ageing 

      Insausti Barrenetxea, Kizkitza Upna Orcid; Murillo-Arbizu, María Upna Orcid; Urrutia Vera, Olaia Upna Orcid; Mendizábal Aizpuru, José Antonio Upna Orcid; Beriain Apesteguía, María José Upna Orcid; Colle, Michael J.; Bass, Phillip D.; Arana Navarro, Ana Upna Orcid (MDPI, 2021)   Artículo / Artikulua  OpenAccess
      This study aimed to assess the influence of ageing on the volatile compounds, as well as odour and flavour attributes of lamb meat from the Navarra breed. Twenty-one male lambs were fed a commercial concentrate diet after ...

      El Repositorio ha recibido la ayuda de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología para la realización de actividades en el ámbito del fomento de la investigación científica de excelencia, en la Línea 2. Repositorios institucionales (convocatoria 2020-2021).
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