Effect of marc pressing and geographical area on Sangioves wine quality

Date

2020

Authors

Rinaldi, Alessandra
Louazil, Philippe
Moine, Virginie
Moio, Luigi

Director

Publisher

Elseiver-Royaume
Acceso cerrado / Sarbide itxia
Artículo / Artikulua

Project identifier

Impacto

Abstract

Description

Alojado según Res. CNEAI 5/12/23 (ANECA)

Keywords

Department

Agronomía, Biotecnología y Alimentación / Agronomia, Bioteknologia eta Elikadura

Faculty/School

Degree

Doctorate program

item.page.cita

Rinaldi, Alessandra, Louazil, Philippe, Iturmendi, Nerea, Moine, Virginie, Moio, Luigi (2020) Effect of marc pressing and geographical area on Sangioves wine quality. Food Science and Technology, 118, 1-10. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.108728.

item.page.rights

© YYYY Elsevier #. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0

Los documentos de Academica-e están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a no ser que se indique lo contrario.