Effect of marc pressing and geographical area on Sangioves wine quality
Date
2020
Authors
Director
Publisher
Elseiver-Royaume
Acceso cerrado / Sarbide itxia
Artículo / Artikulua
Project identifier
Impacto
Abstract
Description
Alojado según Res. CNEAI 5/12/23 (ANECA)
Keywords
Department
Agronomía, Biotecnología y Alimentación / Agronomia, Bioteknologia eta Elikadura
Faculty/School
Degree
Doctorate program
item.page.cita
Rinaldi, Alessandra, Louazil, Philippe, Iturmendi, Nerea, Moine, Virginie, Moio, Luigi (2020) Effect of marc pressing and geographical area on Sangioves wine quality. Food Science and Technology, 118, 1-10. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.108728.
item.page.rights
© YYYY Elsevier #. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0
Los documentos de Academica-e están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a no ser que se indique lo contrario.