Zebrafish model used in food science and technology: antioxidant and anti-inflammatory activities and inhibition of lipid peroxidation
Date
2019
Authors
Vilcacundo, R.
Barrio, D.
Piñuel, L.
Boeri, P.
Morales, D.
Pinto, A.
Castro, A.
Reyes, W.
Carrillo, Wilman
Director
Publisher
Nova Science Publishers
Acceso cerrado / Sarbide itxia
Capítulo de libro / Liburuen kapitulua
Project identifier
Abstract
Description
Alojado según Res. CNEAI 5/12/23 (ANECA)
Keywords
Department
Agronomía, Biotecnología y Alimentación / Agronomia, Bioteknologia eta Elikadura / Institute on Innovation and Sustainable Development in Food Chain - ISFOOD
Faculty/School
Degree
Doctorate program
item.page.cita
Vilcacundo, R., Barrio, D., Piñuel, L., Boeri, P., Morales, D., Angós, I., Pinto, A.,Castro, A., Reyes, W., Carrillo, W. (2019) Zebrafish model used in food science and technology: antioxidant and anti-inflammatory activities and inhibition of lipid peroxidation. In Duncan L. T. (Ed.), Advances in Health and Disease (pp. 169-185). Nova Science Publishers
item.page.rights
Los documentos de Academica-e están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a no ser que se indique lo contrario.