Zebrafish model used in food science and technology: antioxidant and anti-inflammatory activities and inhibition of lipid peroxidation

Date

2019

Authors

Vilcacundo, R.
Barrio, D.
Piñuel, L.
Boeri, P.
Morales, D.
Pinto, A.
Castro, A.
Reyes, W.
Carrillo, Wilman

Director

Publisher

Nova Science Publishers
Acceso cerrado / Sarbide itxia
Capítulo de libro / Liburuen kapitulua

Project identifier

Abstract

Description

Alojado según Res. CNEAI 5/12/23 (ANECA)

Keywords

Department

Agronomía, Biotecnología y Alimentación / Agronomia, Bioteknologia eta Elikadura / Institute on Innovation and Sustainable Development in Food Chain - ISFOOD

Faculty/School

Degree

Doctorate program

item.page.cita

Vilcacundo, R., Barrio, D., Piñuel, L., Boeri, P., Morales, D., Angós, I., Pinto, A.,Castro, A., Reyes, W., Carrillo, W. (2019) Zebrafish model used in food science and technology: antioxidant and anti-inflammatory activities and inhibition of lipid peroxidation. In Duncan L. T. (Ed.), Advances in Health and Disease (pp. 169-185). Nova Science Publishers

item.page.rights


Los documentos de Academica-e están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a no ser que se indique lo contrario.