Occurrence of patulin and its dietary intake through apple juice consumption by the Spanish population

Date

2009

Authors

Amézqueta, Susana
González-Peñas, Elena
López de Cerain, Adela

Director

Publisher

Elsevier
Acceso cerrado / Sarbide itxia
Artículo / Artikulua

Project identifier

Impacto
No disponible en Scopus

Abstract

Description

Alojado según Res. CNEAI 5/12/23 (ANECA)

Keywords

Department

Agronomía, Biotecnología y Alimentación / Agronomia, Bioteknologia eta Elikadura / Institute on Innovation and Sustainable Development in Food Chain - ISFOOD

Faculty/School

Degree

Doctorate program

item.page.cita

Murillo-Arbizu, María, Amézqueta, Susana, González-Peñas, Elena, de Cerain, Adela López (2009) Occurrence of patulin and its dietary intake through apple juice consumption by the Spanish population. Food Chemistry, 113(2), 420-423. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.07.054.

item.page.rights

.

Los documentos de Academica-e están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a no ser que se indique lo contrario.