Occurrence of patulin and its dietary intake through apple juice consumption by the Spanish population
Date
2009
Authors
Director
Publisher
Elsevier
Acceso cerrado / Sarbide itxia
Artículo / Artikulua
Project identifier
Impacto
No disponible en Scopus
Abstract
Description
Alojado según Res. CNEAI 5/12/23 (ANECA)
Keywords
Department
Agronomía, Biotecnología y Alimentación / Agronomia, Bioteknologia eta Elikadura / Institute on Innovation and Sustainable Development in Food Chain - ISFOOD
Faculty/School
Degree
Doctorate program
item.page.cita
Murillo-Arbizu, María, Amézqueta, Susana, González-Peñas, Elena, de Cerain, Adela López (2009) Occurrence of patulin and its dietary intake through apple juice consumption by the Spanish population. Food Chemistry, 113(2), 420-423. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.07.054.
item.page.rights
.
Los documentos de Academica-e están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a no ser que se indique lo contrario.